Доналд Тръмп може да влезе в затвора, напълно е реално като възможност.

...
Доналд Тръмп може да влезе в затвора, напълно е реално като възможност.
Коментари Харесай

Журналист: Напълно реално е Тръмп да влезе в затвора

" Доналд Тръмп може да влезе в пандиза, изцяло е действително като опция. Порно актрисата Сторми Даниелс е прекарала цял ден с някогашния президент, по-късно желае да приказва за това, само че и е платено да не го прави. Това е потвърдено. “

Това разяснява в ефира на Euronews Bulgaria Моника Евстатиева - публицист,  старши продуцент в проверяващото звено на Американското национално радио NPR.

 

В най-лошия случай Доналд Тръмп ще получи присъда от четири години, само че не се знае какъв брой от тях ще бъдат ефикасна присъда. Но това е най-лошият случай, в случай че бъде приет за отговорен и за другите обвинения за прикриване на данни, подправяне на документи и впрочем. Най-важният очевидец е някогашният му юрист Майкъл Коен. Самото дело би трябвало да стартира най-рано през януари следващата година.

Адвокатите на Тръмп са предложили да стартира през пролетта на идната година, с цел да може той да се яви на президентската кампания. Ако обаче делото стартира през януари той постоянно ще би трябвало да пътува между съда и Вашингтон. Но, в случай че съдът се съгласи да започне делото напролет, до тогава Тръмп може да бъде определен за президент. Интересното е, че той не може да бъде спрян да се кандидатира за президент, защото няма присъда, а единствено такава може да го спре. 

Има фаворит за кандидатът за президент на Републиканците и това е  Рон ДеСантис. Почти 100% е несъмнено, че Джо Байдън ще обяви желанието си да се кандидатира за втори мандат за президент. Никой в Америка не се противопоставя на това решение. Ако той се кандидатира, то 100% е несъмнено, че ще бъде техният претендент за президент. А за Демократите ще е съвършено, в случай че претендентът за президент на Републиканците е Тръмп, тъй като те към този момент един път са печелили против него.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР